Tuesday, November 2, 2010

18+

Egyszer régen létezett egy blog, ahol páran a szexuális élményeinket, tapasztalatainkat, a témával kapcsolatos gondolatainkat osztottuk meg egymással. A következő két irományt akkor írtam és el is feledkeztem róluk, mígnem tegnap este véletlenül rájuk leltem a gépemen. Szembetűnő a kontraszt...

Summertime

Nyár van, fülledt meleg és semmi más dolgotok sincs, mint otthon, az árnyékos szobában egymás mellett feküdjetek az ágyban. Beszélgettek, hülyéskedtek, egyszerűen csak telik az idő, kihasználva, hogy van végre két hónap, ami csak a tiétek. Nem kell órára pontosan megtervezni minden hétvégét, nincs ott a család, nem kaptok különböző feladatokat. Csak ő és csak te. Aztán a hülyéskedések és a nevetések közben, a puszik után jön egy csók. Egy olyan igazi, amikor nem csak a száddal csókolsz, hanem az egész lelkeddel, minden porcikád csak a csókra figyel abban a pár másodpercben. És akkor, ott, nyitott ajtóknál, nem figyelve semmire, olyat szeretkeztek, amire még két év múlva is emlékezni fogsz. Az egyetlen olyan lakalom, amikor nem zavar, hogy az egész tested izzadt, nem kell az ajkadba harapnod, hogy visszafojtsd a feltörő sikolyokat, egyetlen gondolatod, hogy benned legyen, minél mélyebben és minél tovább. Mikor vége, még ott fekszetek pár percig, egybeolvadva, mert egyikőtök sem akarja, hogy vége legyen a bódulatnak és szét kelljen válnotok. Mikor már lejjebb ment a pulzus, a remegés elmúlt a testből és felszállt a homályos köd, elmentek zuhanyozni, hogy egy kicsit felfrissüljetek a melegben. A teljes szabadságban felöltözni sem kell, senki más nem létezik csak ti ketten. Aztán a fürdőben megint elkap titeket a bujaság és egymásnak estek. Már kevésbé álomszerű bódulat az egybeolvadástól, sokkal inkább hirtelen vágy, hogy ott, a mosdókagylón, a tükörrel szemben még egyszer az övé legyél. Mert belőle sosem elég. Végül sikerül eljutni a zuhanyzóig, felöltöztök, megjön a család, leültök az ebédlőasztalhoz és ti csak mosolyogtok egymásra. Mindkettőtök feje azon jár, hogy három óra múlva ismét a szobában lehettek kettesben, meztelenül és újra kezdődhet a játék.

Majd egy szakítással és tár tapasztalattal később...

One-night stand

Meglátod és elindul a fantáziád. Mindketten érzitek, néztek egymás szemébe mélyen a társaásgon keresztül és egymás titkos cinkosai lesztek. Ott van a vonzalom, nem tudod figyelmen kívül hagyni, de megpróbálod elnyomni magadban, hiszen jóra nem vezethet. Aztán jön egy pillanat, ott áll közel hozzád a sötétben, érzed a leheletét, hozzád ér és elszakad a szál. Egymásnak estek. Mindketten igazán akarjátok, hevesen faljátok egymást és egy pontig minden annyira jó, mint akkor régen, azzal a másik fiúval. Aztán valami megszűnik. Még mindig kívánod, már benned van, de nem élvezed. Nem vagy ott lélekben. Nem akarsz eggyé válni vele, nem akarsz bebújni a bőre alá, hogy minden porcikáját érezd, nem tudod teljesen odaadni magad neki. Gondolatok cikáznak a fejedben, próbálsz figyelni arra, hogy semmi másra ne figyelj és a varázs teljesen megszűnik. Valami a fal mögött maradt. Ő nem érti, te pár szóval megnyugtatod, de minden egyes alkalommal kevesebb leszel tőle.

No comments: